ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Κέρκυρα

Η πόλη της Κέρκυρας είναι απο τους πιο πασίγνωστους κοσμοπολίτικους προορισμούς, με έντονα ενετικά και αγγλο-γαλλικά στοιχεία, προσφέρει σπουδαία αξιοθέατα όπως το Ποντικονήσι, το Κανόνι και το Μον Ρεπό, αξιόλογα κτίρια και υπέροχες παραλίες. 

Πάργα

Η Πάργα είναι ένα γραφικό χωριό με στενά δρομάκια στολισμένα με τα τοπικά προϊόντα έχοντας ένα μαγευτικό Κάστρο στην κορυφή του όπου αξίζει να επισκεφτείτε. Επίσης μέσα στον κόλπο του Λύχνου στην Πάργα, υπάρχουν οι περίφημες θαλάσσιες Σπηλιές. Μία περιδιάβαση με βαρκάδα αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη, που θα εντυπωσιαστεί από τη μαγευτική ομορφιά και την ησυχία που επικρατεί.

 

Αχέροντας Ποταμός

Στα βουνά του Σουλίου, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων κοντά στο χωριό Γλυκή συναντάμε τις πηγές του Αχέροντα. Δημιουργώντας στο πέρασμά του τοπία απέραντης γαλήνης και μοναδικού φυσικού κάλλους, ο μυθικός ποταμός συνεχίζει απτόητος το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα εκβάλλοντας στο Ιόνιο Πέλαγος, στην περιοχή της Αμμουδιάς.

Παξοί

Οι Παξοί είναι ιδανική περίπτωση για ήσυχες και ποιοτικές διακοπές. Όμορφες ακρογιαλιές και υποθαλάσσιες σπηλιές, μικροί όρμοι και καταπράσινοι λόφοι υποδέχονται όσους τυχερούς βρεθούν στο νησί. Ο πανέμορφος Γάιος είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Η εικόνα του λιμανιού με το στενό κανάλι ανάμεσα στους Παξούς και στο νησάκι του Αγίου Νικολάου είναι από τις ομορφότερες στην Ελλάδα.

Δίπλα από τους Παξούς βρίσκεται το όμορφο μικροσκοπικό νησάκι των Αντίπαξων γνωστό για τις περιώνυμες παραλίες του. Η εξωτικής ομορφιάς παραλία «Βουτούμι» θεωρείται από τις ομορφότερες του κόσμου.

Επικοινωνία

τηλ.: +30 26650 93170

κιν.: +30 6947 005 974

mail: info@aelia-sivota.gr

46100 Σύβοτα Θεσπρωτίας

Διαμερίσματα "Αέλια"

Social us...

facebook_aeliagoogleplus_aelia

MHTE: 0621K134K0198601